Tunnemme veneet pintaa syvemmältä

Venekorjaamo Leevene on luotettava veneiden korjaamiseen ja huoltoon erikoistunut osaaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus veneisiin liittyvistä korjaus- ja huoltotöistä.

VENEKORJAAMO Leevene

Toimintamme koostuu venevahinkojen korjaamiseen ja huoltoon erikoistuneesta venekorjaamosta.
Venekorjaamo Leevene Helsinki

Venekorjaamo Leevene

• Olemme erikoistuneet lujitemuoviveneiden ympärivuotiseen korjaamiseen • Suuret runko- ja kölikorjaukset ja pienemmät korjaukset lasikuituveneisiin ja niiden osiin • Venevahinkojen tarkastukset ja korjausarviot • Toiminta on ISO 9001 laatusertifioitu ja käytössä ympäristöjärjestelmä

Venekorjaamo Leevene Helsinki

Leevene Helsinki

Leevene HELSINKI, Lauttasaari
Veneentekijäntie 11, 00210 Helsinki
Sijaintimme kartalla
Puh: 010 239 2300

OTA YHTEYTTÄ!

Olemme myös Facebookissa!

Tervetuloa Venekorjaamolle

Venekorjaamo Leeveneellä on yli 30 vuoden kokemus veneisiin liittyvistä korjaus- ja huoltotöistä
Venekorjaamo Leevene Helsinki

Leevene Oy:n venekorjaamo on erikoistunut lujitemuoviveneiden ympärivuotiseen korjaamiseen. Tyypillisiä korjaustöitä ovat purje- tai moottoriveneiden karilleajo-, törmäys- ja telakointivaurioiden korjaaminen.

Venekorjaamossamme voidaan tehdä niin suuria runko- ja kölikorjauksia kuin pienempiä korjauksia lasikuituveneisiin ja niiden osiin, kuten peräsimiin. Veneiden korjaamista varten on kaksi lämmintä korjaamohallia, joissa seitsemän korjauskehikkoa runkovaurioiden korjaamiseen sekä muuta korjaustilaa.

Oma nostolaittein varustettu satama telakointilaitteineen ja laitureineen mahdollistaa veneen nopean noston vahingon tapahduttua. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanit kuljettavat suuretkin veneet korjattavaksi eri puolilta Suomea.

Teemme vahinkokorjauksia kaikille veneitä vakuuttaville kotimaisille ja useille ulkomaisille vakuutusyhtiöille. Palveluumme kuuluvat myös venevahinkojen tarkastukset ja korjausarviot. Korjaamomme toiminta on ISO 9001 laatusertifioitu ja meillä on käytössä ympäristöjärjestelmä.
Hinnasto

Venekorjaamo Leevene HELSINKI

VENEIDEN KORJAUS- JA LUJITEMUOVITYÖT

Tuntiveloitus 89,50€ / t (sis. alv)Jettien korjaus Venekorjaamo Helsinki

Jettien runkojen korjaus työt

Tuntiveloitus 89,50€ / t (sis. alv).


Kysy lisää

NOSTO TAI VESILLELASKU

Työn alle, myyntiin, telakointiin tai säilytykseen tulevien veneiden tulee olla vakuutettu venevakuutuksella, joka kattaa omat ja vastapuolelle aiheutetut telakointi-, vastuu-, karilleajo- ja törmäysvahingot.Veneen paino Nostohinta sis. alv 24%
alle 1,5 tn 250 €
1,5 – 4 tn 300 €
4 – 7 tn 400 €
7 – 10 tn 480 €
10 – 13 tn 750 €
13 – 15 tn 1000 €
15 – 18 tn 1200 €
18 – 25 tn 1400 €
25 – 40 tn tarjouksen perusteella

Siirrot maissa

Leeveneen telakka-alueen ulkopuolella -18tn 140 € / t (sis. alv)Siirrot maissa

Leeveneen telakka-alueen ulkopuolella ja yli 18 tn 375 € / t (sis. alv)Maston lasku tai nosto

10€ / veneen pituus jalkaa (yli 40 jalkaa tarjouksen perusteella) (sis. alv)Pyydä tarjous

Leevene OHJEET JA KARTTA

Venekorjaamo Leevene HELSINKI

Ohjeet työn tilaamiseksi

Työtilaus
Vakuutusyhtiön lukuun tehtävässä työssä on työn tilaajana työn kohteen omistaja tai tämän valtuuttama henkilö. Mikäli asiakas, vakuutuskorjauksen yhteydessä, teettää Leeveneellä Työn kohteeseen muita töitä, tilaaminen on tehtävä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
Vahinkoilmoitus
Vahingosta on tehtävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ennen kuin vakuutusyhtiö voi antaa korjauslupaa. Kopio vahinkoilmoituksesta on hyvä toimittaa myös korjaamolle.
Nosto
Mikäli veneessä on erityistä huomioitavaa nostoon, käsittelyyn tai veneen tuentaan liittyen, tulee asiakkaan tiedottaa tästä. Mikäli lokianturi tms. ovat nostettavaa mallia, tulee asiakkaan nostaa ne ylös.
Masto
Purjeiden, puomin, köysistön ja muun juoksevan takilan purku ennen maston laskua ja niiden asentaminen sekä maston trimmaus maston pystytyksen jälkeen kuuluu asiakkaalle ellei muutoin sovita samoin mastoon menevät kaapelit ja johdot. Syksyllä purjehduskauden jälkeen korjattavat veneet tuodaan korjaamolle ilman mastoa.
Veneen tyhjentämien
Vene tulee tyhjentää korjausalueelta henkilökohtaista, aroista ja arvokkaista tavaroista ennen korjausta.
Septitankki
Septitankin pitää olla tyhjennetty, ennen kun vene tuodaan!
Pakkassuojaus ja peittäminen
Moottorin, vesijärjestelmien, wc:n ym. pakkassuojaus ei normaalisti kuulu vakuutuksen korvaamien töiden piiriin. Tällaiset työt täytyy tilata erikseen. Veneen peittämisestä ennen työn alle menoa tai työn valmistuttua on sovittava erikseen.
Veneen toimittaminen korjaamolle
Sovi veneen tuomisesta henkilökunnan kanssa. Maakuljetuksissa Leeveneellä on vakituisia yhteistyökumppaneita, joita käytetään mieluiten.
Vakuutus
Korjaamo edellyttää, että korjattava tai telakoitava vene on vakuutettu telakointi, palo-, varkaus- ym. vahinkojen varalta.
Veneen kiinnittäminen
Vene tulee kiinnittää kunnollisesti ja lepuuttajat laittaa molemmille sivuille, vaikka muita veneitä ei olisikaan vieressä. Asiakkaan tuoma vene on asiakkaan vastuulla, kunnes Leevene on vastaanottanut sen.
Veneen avaimet
Tuodun veneen avaimet toimitetaan Leeveneen asiakaspalvelupisteen tai laitetaan nimilapulla ja yhteystiedoilla varustettuna asiakaspalvelupisteen avainlaatikkoon.(laatikossa on nimilappuja, kynä ym.) Mikäli pääkytkin sijaitsee vaikeasti löydettävässä paikassa, kirjoita ohjeet lappuun.
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu jori.kaunisto(at)leevene.fi tai 010 239 2303.
Korjaamopäälikkö nino.hallikainen(at)leevene.fi tai 010 239 2304.
Korjaamopäälikkö jan.hallikainen(at)leevene.fi tai 010 239 2306.
Pyrimme päivystämään kiireellisissä venevahinkoasioissa myös aukioloaikojen ulkopuolella numerossa 010 239 2302.
Veneen noutaminen
Vene tulee noutaa sovittuna ajankohtana.
Leevene Oy noudattaa Venealan keskusliiton Finnboat Ry: n laatimia, kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä, Veneiden, moottoreiden ja niiden osien korjausehtoja.

Ohjeet työn tilaamiseksi PDF tiedostona

Venekorjaamo Leevene HELSINKI


Kartta (PDF)
Yhteystiedot

Ota yhteyttä venekorjaamoon:

Venekorjaamo Leevene HELSINKI

Leeveneellä on myös Turussa (Satava) venevahinkojen korjaamiseen ja huoltoon erikoistunut VENEKORJAAMO!